Η Ζαμπέλα είναι ένα ιδιαίτερο σε γεύση τσίπουρο με αρωματικές νότες από μέλι, που παράγεται στη γεωγραφική περιοχή της Ηπείρου σε μια συλλεκτική παραγωγή μόνο 300 φιάλων των 500ml ανά έτος.
Η Ζαμπέλα είναι ένα ιδιαίτερο σε γεύση τσίπουρο με αρωματικές νότες από μέλι, που παράγεται στη γεωγραφική περιοχή της Ηπείρου σε μια συλλεκτική παραγωγή μόνο 300 φιάλων των 500ml ανά έτος.
Η creation & design ολοκλήρωσε τη σχεδίαση του σήματος - λογότυπου για τη Ζαμπέλα - Τσίπουρο Ηπείρου. Πρόκλησή μας η δημιουργία ενός ιδιαίτερου σήματος - λογότυπου με διαχρονική γεωμετρική σχεδίαση, λιτή και αποδοτική εικονογράφηση και παράλληλη, άμεση συσχέτιση και προκαθορισμό της ύπαρξης σχεδιαστικών καταβολών με αρχαιοελληνικό μοτίβο. Αντίστοιχα για τη σχεδίαση του λογότυπου επιλέξαμε την καθαρή σχεδιαστική οπτική μιας κλασίκης και διαχρονικής γραμματοσειράς.